Ko odrastem, bom …

V skupini Ribice smo se pogovarjali o poklicih. Otroci so povedali, v katerih službah delajo njihovi starši ter želje, kaj si sami želijo postati, ko odrastejo. Slišati je bilo zelo različne želje, največkrat pa se je med fanti porajala želja postati policist, med deklicami pa frizerka. Želje smo nato zlili na papir. Na temo poklicev smo prebirali in si ogledovali različne knjige, se igrali igrico spomin. Ogledali smo si različne stavbe poklicev, jih opisovali in povedali, kako se reče zaposlenim v določenih stavbah. Reševali smo delovne liste (kateri pripomoček pripada določenemu poklicu), na pantomimo ugotavljali prikazan poklic, barvali gasilce po shemi, se igrali igro vlog … Otroci so zelo aktivno sodelovali.

 

Suzana in Sandra

       

OBVESTILO ZA STARŠE

NOVOSTI GLEDE IZJEM OD KARANTENE NA DOMU PO VISOKO TVEGANEM STIKU S POVZROČITELJEM NALEZLJIVE BOLEZNI COVID-19 V VRTCU Spoštovani starši, obveščamo vas, da od 19.

OBVESTILO NIJZ – ZAMUDE PRI ODLOČBAH

Spoštovani, Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) nas obvešča, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visokorizičnih kontaktov, ki

Obiskala nas je Befana

V četrtek, 6. januarja, so nas obiskali otroci iz enote Kurirček. Na upravo vrtca so prinesli darilo čarovnice Befane.

Dostopnost