Igra z vodo in ledom

Topli poletni dnevi so bili kot nalašč za igro v senci, igro z vodo in ledom. Otroci so v igri z vodo ugotavljali kaj na vodi plava in kaj potone, vodo so prelivali iz večjih v manjše posode in obratno, polnili otroške zalivalke in zalivali, rože, trato, svoja stopala …

          

           

Otrokom smo pripravili ledene krogle in ledene kocke v katerih so se skrivale razne igrače živalice. Otroci so jih poizkušali rešiti iz ledenega objema. Led so nosili po rokah, ga spuščali po toboganu, z njim risali, … Ugotovili so, da se na soncu hitreje tali. Nekaj dečkov je led metalo v tla, da je led popokal, tako so najhitreje rešili živali iz ledu. Starejši otroci so marsikaj že vedeli, zato so z veseljem pripovedovali kaj o vodi in ledu že vedo. Ker jih je igra z ledom zelo pritegnila smo jim ponudili še ledene barve, s katerimi so prosto ustvarjali. Pri vseh dejavnostih so otroci spoznavali in odkrivali lastnosti vode, sodelovali v igri z vrstniki in se predvsem zabavali.

                                       

                                                               

                                                       

OBVESTILO O OBVEZNOSTI IZPOLNJEVANJA POGOJA PCT

Vlada RS je na dopisni seji 11.9.2021 sprejela Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, ceplenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur.l. RS, št. 146/2021). Odlok začne veljati 15. septembra 2021.

Igra z vodo in ledom

Topli poletni dnevi so bili kot nalašč za igro v senci, igro z vodo in ledom.

Dostopnost