Na gostovanju v enoti Kurirček

Zadnji topli poletni žarki so privabili v našo deželo pisano jesen. Mesec september je potrkal na naša vrata. Znova so se napolnile učilnice, igralnice in mesto je znova oživelo. Tudi naša skupina Jelenčki je na novo začela pisati svojo zgodbo v enoti Kurirček, kjer bomo gostovali do konca zaključnih del v naši enoti Čriček.

Za nas so pripravili največji in najlepši prostor v vrtcu – telovadnico. Z nekaj truda in pomoči smo jo začarali v udobno, prostorno in pisano igralnico, ki nam omogoča veliko igre, gibanja in različnih dejavnosti. Naše sončne dopoldneve pa radi preživimo na igrišču, polnem sence in gričkov, kar nam omogoča veliko smiselnega gibanja in igre. Prav z gibanjem si otroci razvijajo tudi intelektualne sposobnosti. Igra in gibanje imata pomembno vlogo tudi pri emocionalnem in socialnem razvoju.

Veselimo se že prihodnjih dogodivščin. Čeprav so nas v enoti Kurirček zelo lepo ter prisrčno sprejeli in se imamo lepo, pa včasih močno pogrešamo naš Čriček.

 

Skupina Jeleni z  Ines in Najo.

ZDRAVJE V VRTCU V ENOTI JPS

ZDRAVJE V VRTCU V ENOTI JPS Nacionalni inštitut za javno zdravje že 16 let vodi program Zdravje v vrtcu. Vanj smo vključeni tudi otroci in strokovni

LUTKOVNA PREDSTAVA

LUTKOVNA PREDSTAVA OPIČJA UGANKA ALI MAMICA KJE SI HIŠA OTROK IN UMETNOSTI   V sodelovanju z društvom Hiša otrok in umetnosti smo si ogledali lutkovno

Dostopnost