Na gostovanju v enoti Kurirček

Zadnji topli poletni žarki so privabili v našo deželo pisano jesen. Mesec september je potrkal na naša vrata. Znova so se napolnile učilnice, igralnice in mesto je znova oživelo. Tudi naša skupina Jelenčki je na novo začela pisati svojo zgodbo v enoti Kurirček, kjer bomo gostovali do konca zaključnih del v naši enoti Čriček.

Za nas so pripravili največji in najlepši prostor v vrtcu – telovadnico. Z nekaj truda in pomoči smo jo začarali v udobno, prostorno in pisano igralnico, ki nam omogoča veliko igre, gibanja in različnih dejavnosti. Naše sončne dopoldneve pa radi preživimo na igrišču, polnem sence in gričkov, kar nam omogoča veliko smiselnega gibanja in igre. Prav z gibanjem si otroci razvijajo tudi intelektualne sposobnosti. Igra in gibanje imata pomembno vlogo tudi pri emocionalnem in socialnem razvoju.

Veselimo se že prihodnjih dogodivščin. Čeprav so nas v enoti Kurirček zelo lepo ter prisrčno sprejeli in se imamo lepo, pa včasih močno pogrešamo naš Čriček.

 

Skupina Jeleni z  Ines in Najo.

Obisk gasilcev

V torek, 12. 10. 2021, so nas v enoti Ciciban obiskali gasilci gasilske enote Nova Gorica. Svoja vozila so parkirali na igrišču vrtca. Otroci so

TEDEN OTROKA – Razigran uživaj dan!

V enoti Ciciban so se v Tednu otroka odvijale dejavnosti, ki so popestrile otrokov vsak dan. Gibalne sposobnosti smo krepili na poligonu in ob jutranjem

Dostopnost