SPOMINSKI ZNAK za požrtvovalnost

»Vrtec Nova Gorica je pridobil priznanje Vlade RS – SPOMINSKI ZNAK za požrtvovalnost, ki je v težkih časih epidemije Covid-19 bil takoj pripravljen pomagati Civilni zaščiti Nova Gorica pri kuhanju za socialno ogrožene.

Pohvala gre predvsem ekipi  kuharic in kuharjev ter kuharskim pomočnicam v Centralni kuhinji, ki je kuhala lani in letos v času Covida in s tem pokazala izredno požrtvovalnost, pripravljenost in pripadnost v sodelovanju s Civilno zaščito.
Iskrena zahvala Civilni zaščiti, ker je v nas videla strokovnega pripadnika za sodelovanje in pomoč ter iskrene čestitke vsem za požrtvovalnost pri izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) in pripravljenost sodelovati, predvsem pa pomagati v teh težkih časih.«

Aja Trudn, ravnateljica

OBVESTILO ZA STARŠE

NOVOSTI GLEDE IZJEM OD KARANTENE NA DOMU PO VISOKO TVEGANEM STIKU S POVZROČITELJEM NALEZLJIVE BOLEZNI COVID-19 V VRTCU Spoštovani starši, obveščamo vas, da od 19.

OBVESTILO NIJZ – ZAMUDE PRI ODLOČBAH

Spoštovani, Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) nas obvešča, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visokorizičnih kontaktov, ki

Obiskala nas je Befana

V četrtek, 6. januarja, so nas obiskali otroci iz enote Kurirček. Na upravo vrtca so prinesli darilo čarovnice Befane.

Dostopnost