OBVESTILO (stavka zaposlenih v vzgoji in izobraževanju)

Spoštovani starši!

 

Obveščamo vas, da so se tudi zaposleni v našem vrtcu izrekli za izvedbo stavke zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, ki bo potekala v sredo, 9. 3. 2022. Več o stavki si lahko preberete TUKAJ.

Vrtec bo v skladu z dogovori in usmeritvami stavkovnega odbora SVIZ ter MIZŠ ta dan odprt za nujno varstvo, za vse tiste otroke, katerih starši so zaposleni v kritični infrastrukturi in varstva ne morejo zagotoviti na drug način ter za otroke, ki bi se sicer znašli v tveganih razmerah z vidika njihove varnosti.

Za otroke, katerih starši vrtec na stavkovni dan nujno potrebujete, bo zagotovljeno dežurstvo v enoti Julke Pavletič v Solkanu.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam v vrtcu vsekakor na voljo. Trenutno žal še nimamo vseh informacij, kako se bo dan stavke za starše obračunal pri oskrbnini. Odsotnim otrokom se bo odštel strošek prehrane, morda pa bo kasneje sprejeta še kakšna dodatna olajšava za starše odsotnih otrok. Vsekakor pa bomo vašo potrebo po vrtcu na dan stavke v celoti spoštovali.

 

Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje.

 

Vodstvo vrtca

 

Dan zemlje

Skupina Sončki iz enote Kekec so počastili svetovni dan zemlje

Dostopnost