Enota Kekec - Razvojni oddelek

V razvojni oddelek so usmerjeni tisti otroci s posebnimi potrebami, ki zaradi težjih oblik primanjkljajev in ovir potrebujejo posebne prilagoditve glede didaktičnih pristopov, ciljev in vsebin, kot tudi glede normativov in kadrovskih pogojev.

V razvojnem oddelka je največ šest otrok, otrokom je namenjena vsakodnevna individualna obravnava pa tudi prostor in oprema sta prilagojena posebnim zahtevam otrok. V Vrtcu Nova Gorica izvajamo Prilagojeni program za predšolske otroke od septembra 2020 dalje. Program se izvaja v enoti Kekec, oddelek Žogice. Starše, ki se zanimajo za vključitev, prijazno vabimo, da nas kontaktirajo. Za vse informacije smo vam vedno na voljo.

Gradimo prijateljstvo

V ponedeljek, 17.4. 2023, smo se prvič srečali in gradili mostove prijateljstva učenci OŠ Kozara in otroci iz razvojnih oddelkov vrtca Nova Gorica in vrtca pri OŠ Kozara Nova Gorica.

Preberi več »

GRADIMO MOSTOVE DO STRPNOSTI

V Vrtcu Nova Gorica smo ob pomoči Mestne občine Nova Gorica v šolskem letu 2020/2021 odprli razvojni oddelek oziroma oddelek, v katerem se izvaja Prilagojen program za predšolske otroke s posebnimi potrebami.

Preberi več »
Dostopnost