Obvestila

Nagovor ravnateljice

Knjiga ne more vsebovati samo enega poglavja. Eno poglavje ne more vsebovati celotne
zgodbe. Še naprej je potrebno obračati strani.«

VPIS OTROK V 240 URNI KRAJŠI PROGRAM

240 urni brezplačni program je namenjen otrokom, ki bodo do konca koledarskega leta dopolnili starost najmanj 5 let in niso vključeni v programe vrtcev, ki so financirani iz javnih sredstev.
Program se bo izvajal med šol. letom 2023/24 če bo dovolj prijav!

Vabilo ob zaključku projekta Turizem in vrtec

Otroci in zaposleni Vrtca Nova Gorica, vas vabimo na razstavo “Z igro do prvih turističnih korakov”, ki bo v prostorih Krajevne skupnosti Nova Gorica – galerija Frnaža od ponedeljka 5.6.2023 pa do petka 9.6.2023.

Organizacija dela v poletnem času

Zaradi organizacije dela v poletnem času Vas prosimo, da v skupini svojega otroka do torka, 6. 6. 2023 označite potrebo po varstvu.

Razpored za čas počitnic

Na osnovi poizvedbe o prisotnosti otrok v času prvomajskih počitnic smo organizirali delo enot po sledečem razporedu:

Gregorjevo, dan ko se ptički ženijo.

V petek 17. 3. 2023, so se otroci iz enote Ciciban in enote Najdihojca na povabilo Turističnega društva Nova Gorica udeležili spuščanja Gregorčkov v atriju za Goriško knjižnico.

Obiskali smo predsednika Republike Slovenije

Strokovne delavke enota Centralni vrtec in ravnateljica vrtca Vrtec Nova Gorica smo se odzvali na povabilo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja in na dan odprtih vrat 23.11.2022 obiskali Predsedniško palačo.

Nagovor ravnateljice

Naj bo zgodba letošnjega šolskega leta za vse , tako otroke, starše in zaposlene prijetna, zanimiva, vesela, polna smeha in lepih spominov.

Obvestilo

Starši novo vpisanih otrok morate na pristojni Center za socialno delo v mesecu pred vstopom otroka v vrtec vložiti Vlogo za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev – subvencijo vrtca.

Sklep o določitvi cen programov v vrtcih

Obveščamo vas, da je Mestni svet Mestne občine Nova Gorica,  na novembrski seji sprejel Sklep o določitvi cen programov v javnih vrtcih v Mestni občini Nova Gorica in drugih pogojev v vrtcih, ki se uporablja od 1.12.2020.

Dostopnost