Enota Mojca

Opis enote

Enota Mojca je edina enota Vrtca Nova Gorica, v kateri sprejemamo najmlajše otroke od 1- 3 let (štiri oddelki). Enota se nahaja v neposredni bližini enote Centralnega vrtca in se ponaša se z velikim, zelenja polnim igriščem, ki nam nudi veliko možnosti za izvajanje različnih dejavnosti, v poletnih dneh pa tudi varno zavetje pred soncem. Igrišče za najmlajše otroke je ločeno od starejših otrok, a vendar poiščemo načine, da se lahko podružimo. Vsak oddelek ima tudi pokrit atrij.

Dejavnosti v mesecu juniju v naši enoti.

V mesecu juniju smo v enoti Mojca imeli zaključek šolskega leta.Obiskali so nas tudi glasbeniki iz glasbene šole in nam zaigrali lepo glasbo ter predstavili razne instrumente. Izdelali smo tudi plakat za poletne dejavnosti in likovno ustvarjali na igrišču.  

Plačilo vrtca od dne 9.2.2021 dalje

Pred ponovnim odprtjem smo vas nagovorili z novico na spletni strani, da je s strani Ministrstva za šolstvo prihajalo do različnih informacij glede oprostitve plačila oskrbnine za starše, ki otroka v vrtec ob odprtju še ne bodo pripeljali. Ob tem smo vam posredovali tudi okrožnice, kot so si sledile kronološko.

Zemljevid enot

Dostopnost