Enota Mojca

Opis enote

Enota Mojca je edina enota Vrtca Nova Gorica, v kateri sprejemamo najmlajše otroke od 1-3 let. Enota se nahaja v neposredni bližini enote Centralnega vrtca in se ponaša z velikim, zelenja polnim igriščem, ki nam nudi veliko možnosti za izvajanje različnih dejavnosti, v poletnih dneh pa tudi varno zavetje pred soncem. Igrišče za najmlajše otroke je ločeno od starejših otrok, a vendar poiščemo načine, da se lahko podružimo. Vsak oddelek ima tudi pokrit atrij.

Medeni teden v skupini zebre – enota Mojca

V času medenega tedna smo v skupini Zebre okušali razne vrste medu, nekaterim je bilo to še neznano, med so okušali skoraj vsi otroci, iz tega medu pa smo nato v petek spekli medenjake. Izdelali smo si pa tudi pogrinjke za STZ, otroci so tiskali z gobico in prstki čebelice.

Jesen v skupini Zebre

V skupini Zebre so otroci odšli s starši v naravo in prinesli jesenske plodove, materiale v vrtec.

Moj dežnik je lahko balon

Gledališka predstava “Moj dežnik je lahko balon” v izvedbi vzgojiteljic Vrtca Nova Gorica. Prirejeno po pravljici Moj dežnik je lahko balon, avtorice Ele Peroci.  

LUTKOVNA PREDSTAVA KRTEK ZLATKO

Vsi otroci vrtca Nova Gorica smo si ogledali lutkovno predstavo Krtek Zlatko. Več informacij o predstavi dobite tukaj: Krtek Zlatko

Zemljevid enot

Dostopnost